Cautare

1689 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (3.12 secunde)
Federatia Europeana de Comert en Gros si en Detail (Eurocomert) a comunicat ca europenii vor asista, dupa multe decenii, la o "recuperare a ramanerii in urma" a preturilor putin ridicate la produsele alimentare.
Nu le veti mai primi gratuit, iar daca vreti sa le cumparati, s-ar putea ca pretul sa fie destul de piperat. ... Prima tara europeana care a scos punga de plastic gratuita a fost Irlanda. Din 2002, cine vrea punga la cumparaturi, plateste 15 eurocenti.
Reprezentantii producatorilor agricoli au solicitat ministrului de finante, Varujan Vosganian, anularea accizei pentru motorina utilizata in agricultura, o discutie pe aceasta tema fiind programata in cursul acestei saptamani, sustine presedintele LAPAR, Marcel Cucu.
Statul român nu va scadea accizele la carburanti pentru ca astfel nu ar face decât sa dea posibilitatea Petrom sa mai mareasca pretul acestora, a declarat ieri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, adaugând ca statul a gresit când a dat rezervele de petrol unei singure companii.„În România, accizele sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, 33 de eurocenti.
Statul român nu va scadea accizele la carburanti pentru ca astfel nu ar face decât sa dea posibilitatea Petrom sa mai mareasca pretul acestora, a declarat ieri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, adaugând ca statul a gresit când a dat rezervele de petrol unei singure companii.„În România, accizele sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, 33 de eurocenti.
Desi Comisia Europeana a tunat si fulgerat inca de acum doua saptamani, romanii vor trimite SMS-uri ieftine in regim roaming, doar atunci cand vor dori asta si operatorii de telefonie mobila. Cei care au abonati in Romania, de exemplu, nu se grabesc sa-si modifice tarifele.
Cum scapam de aberatiile lui Basescu? ... O data principial, pentru ca s-a grabit sa tranteasca cu fanfara un intreg buget, pe motiv ca nu este domnia sa de acord cu o acciza pe combustibil.
In acest an Guvernul Romaniei si-a facut datoria cum se cuvine si a trimis la timp Bugetul pentru 2014 la Parlament pentru a fi discutat si adoptat inainte de inceperea noului an. ... Referitor la datele bugetului as vrea sa ma refer doar la partea de cheltuieli.
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
Colaborarea face parte dintr-un acord incheiat recent de Cosmote cu cele trei vedete, pe o durata de un an, prin care acestia vor participa intr-o serie de campanii de comunicare ale companiei.
Val de scumpiri de la 1 ianuarie De la 1 ianuarie se innoiesc preturile. Astfel ca 2014 vine cu vesti extrem de proaste pentru bugetele romanilor. ... • Fie ca vorbim de benzina si motorina, de gaze si tigari, de energie electrica si bere, pentru toate vom plati mai mult.
Apple a inceput sa produca propriile procesoare cu siliciu. Un semiconductor se vinde cu 1 euro fata de 10 eurocenti acum un an.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Parlamentarii, primarii, consilierii judeteni si locali, dar si magistratii si politistii vor trebui sa isi declare si sa isi descrie ghiulurile, lanturile si celelalte podoabe de aur pe care le detin.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase. El o concureaza la acest capitol, potrivit declaratiilor de avere ale candidatilor la Primaria Capitalei, pe Anca Petrescu, arhitecta supranumita si “Mama Casei Poporului“.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala a elaborat un proiect de act normativ privind reglementarea procedurii de schimbare a domiciliului fiscal cand acesta coincide cu sediul social al contribuabililor.
Pe contul de Facebook al cantaretei INDILA a aparut un anunt: ... Castigati bilete pentru a participa la concertul VIP RFM din 16 iunie, ce va avea loc la celebra sala de spectacole Folies Bergere, situata pe Strada Richer nr.
FARCAS) Foarte recent, dupa aproape 40 de ani, un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, relatand agentiei "The Huffington Post" intalnirea OZN prin care a trecut. Capitanul Larry Jividen pilota pe 6 februarie 1975 un T-39D Sabreliner, avion militar de instruire si utilitar.
Inca apar documente care demonstreaza cum s-a ajuns, pas cu pas, la negationismul si secretomania fata de acest subiect, constatate si azi la multe oficialitati.
google-analytics.com